comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe bekliyor! 'Biri safdışı kalacak'

22 Şubat 2014, Cumartesi 10:33

''G.Saray-Beşiktaş karşılaşmasından hangi sonuç çıkarsa çıksın, bize yarayacak. Hangisi kaybederse yarışta büyük avantaj yitirmiş olur. Burada önemli olan bizim galip gelmemiz. Trabzon deplasmanına kadar kayıp istemiyorum.''

Kabus gibi devam eden deplasman karnesi hanesine pozitif bir sonuç yazdırmak için kolları sıvayan F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, öğrencilerinin beynini yıkamaya devam ediyor.

Yaptığı son motivasyon konuşmasında bugünkü derbiden çıkacan her türkü skorun kendilerine yarayacağına vurgu yapan genç çalıştırıcı, Elazığ'da galip gelmeleri halinde ya Beşiktaş ya da G.Saray'ın şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atacağı görüşünde.

Trabzon maçına kadar kayıp istemediğinin altını çizen Yanal, "Konya, Karabük, Eskişehir, Sivas.. Bunlar deplasmanda kaybettiğimiz maçlar. Konya ve Karabük maçların dışında Eskişehir karşılaşması ile hakkımızın yenildiği Sivas deplasmanını lehimize çevirebilirdik.

Yeni seriye Kasımpaşa galibiyetiyle başladık. 3 maçlık zorlu periyotta Elazığ'ın önemi çok fazla. Bu hafta derbi haftası. G.Saray-Beşiktaş berabere de kalsa içlerinden biri de yense bizim için büyük avantaj. Şampiyonluk yolunda bir rakibimiz bizden uzaklaşmış veya her ikisi birden puan kaybetmiş olur. Tüm bu olasılıklar için asıl ihtiyacımız olanşey ise bizim galip gelmemiz" ifadelerini kullandı.

CRISTIAN 11'E

Bu arada sakat oyuncuların bir bir iyileşip takıma katılmasıyla teknik heyetin de yüzü gülmeye başladı. Kas sakatlığı bulunan isimlerden Emenike takım çalışmalarına dünden itibaren yoğunluk verirken, Meireles ve Cristian'daki sorunlar da tamamen giderildi. Ersun hocanın Elazığ maçı içinelindeki alternatifler çoğalırken, Emenike'nin forvet başlamasıyla Kuyt tekrar sağ kanada geçecek, Alper ise yine solda başlayacak. Cristian'ın Elazığ'da ilk 11'de forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, Sambacı'nın arkadasında Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu ikilisi şans bulacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!