comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

TFF'den Aziz Yıldırım yalanlaması

21 Şubat 2014, Cuma 15:32

Türkiye Futbol Federasyonu, Aziz Yıldırım'ın ceza için yaptığı itiraz ile ilgili düzeltme yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK'dan ceza alan Aziz Yıldırım'ın yaptığı itirazın tarihi ile ilgili basında yanlış bilgiler yer aldığı gerekçesiyle bir açıklama yayınladı. Federasyon açıklamasında, Aziz Yıldırım'ın 90 günlük hak mahrumiyeti cezası ile ilgili 18 Şubat günü itiraz başuvurusuna ilişkin harcın yatırıldığı ifade edildi.
 
İşte o açıklama...
 
"Bugün bir kısım basın organında; Fenerbahçe A.Ş. Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın, PFDK'ca verilen 90 günlük hak mahrumiyeti cezasına 20.02.2014 günü itiraz ettiği, Kurulumuzun ise 45 dakika içinde karar verdiği yönünde haberler yer almıştır.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün web sayfasında da kısa süreliğine yer alan, ancak sonradan düzeltilen bu bilgi tamamen hatalı olup Fenerbahçe A.Ş. Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın başvurusuna ilişkin harç 18.02.2014 günü "PFDK İtiraz Aziz Yıldırım" açıklaması yatırılmış; buna karşılık itiraza ilişkin dilekçe ise 20.02.2014 günü, Kurul toplantımızın saat 15.40'ta bitimini müteakip saat 16.09'da Fenerbahçe Spor Kulübü'nden fakslanarak tarafımıza ulaştırılmıştır. Bu şekliyle toplantımızın bitiminden sonra tamamlanan başvuru hakkında doğal olarak Kurulumuz henüz bir karar vermemiştir.
 
Hukuka sadık ve alışkın kişi ve kurumlar oluşmasını arzulayan Kurulumuzun, her vakıada olduğu gibi bu vakıada da adil ve hakkaniyete uygun yargılama yaparak olması gereken zamanda kararını açıklayacağını; buna karşılık kişi ve kurumların da, anayasal bir yargı merci olan Kurulumuza hitabında asgari saygıyı göstermekten çekinmemesi gerektiğini kamuoyu ile paylaşırız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!