comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Salih Uçan gerçeği!

21 Şubat 2014, Cuma 08:33

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, büyük umutlar beslenen Salih'e fizik açıdan yeterli seviyeye ulaşmaması nedeniyle forma şansı vermediği belirlendi.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasına rağmen İtalya liginin güçlü ekiplerinden Roma'nın resmen talip olduğu Salih Uçan'ın neden oynamadığı ortaya çıktı. Yeteneği ve oyun zekası üst seviyede olmasına rağmen genç yıldızın fizik açıdanyeterli seviyeye gelemediği için maçlara ilk 11'de başlayamadığı öğrenildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Salih'ten faydalanmayı çok istediği ancak yeteneklerini sahada göstermesi için daha güçlü olması gerektiğini düşündüğü ifade edildi. Bu çerçevede genç futbolcu için özel programların uygulandığı, son iki maçta oyuna sonradan dahil olan Salih'in bu antremanların faydasını gördüğü kaydedildi.

Takım çalışmalarından sonra bireysel olarak eksiklerini gidermeye çalışan ve güç idmanları yapan Salih'in gelecek sezondan itibaren istenen fiziki seviyeye ulaşması hedefleniyor.Ancak Salih'in sadece antrenman yaparak güçlenmesinin mümkün olmadığı, maç kondisyonunun da oluşması için arka arkaya maçlara çıkması gerektiği vurgulandı.

Yanal'ın bu yüzden sezon başında genç futbolcusunu Türkiye Kupasımaçlarının tamamında oynatmayı planladığı ancak Fethiyespor mağlubiyetinin tüm planları bozduğu bildirildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!