comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan sürpriz! 10 genç isim...

20 Şubat 2014, Perşembe 14:33

 F.Bahçe, Elazığspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Fenerbahçe, Elazığspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenmana altyapı takımlarında oynayan 10 genç futbolcu da katıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti ve taktik ağırlık çift kale maçla noktalandı.

EGEMEN KORKMAZ VE SERDAR KESİMAL'E ÖZEL PROGRAM 

Moussa Sow, Pierre Webo, Cristian Baroni, Raul Meireles ve Emmanuel Emenike, sahada yaptıkları koşunun ardından, salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal, salonda özel program dahilinde çalıştı.

Sarı-Lacivertli takım günün ikinci antrenmanı saat 17.00'de başlayacak ve bu çalışma da basına kapalı gerçekleştirilecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!