comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan 'Hazır olun' emri!

20 Şubat 2014, Perşembe 09:33

Salih Uçan ve yedek oyuncularla konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcularına ‘Hazır olun' emri verdi.

Kasımpaşa maçında kulübeden gelenlerin performansını beğenen F.Bahçe hocası, “Kendinizi hep böylehazır tuttuğunuz için teşekkür ederim. Öyle bir anda öyle bir gol atacaksınız ki, şampiyonluk gelecek” dedi.

Fenerbahçe'de kulübeden gelen oyuncuların takıma olan uyumu ve katkısı Ersun Yanal'ı çok mutlu ediyor. Yanal, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından futbolcuları ile yaptığı toplantıda ilginç bir detaya dikkat çekti.

Karşılaşmada daha önce kulübede yer alan futbolcuların performanslarının alkışlanacak düzeyde olduğunu belirten Yanal kulübedeki yıldızları için şu ifadeleri kullandı...

- Öyle biranda öyle bir gol atacaksınız ki şampiyonluk gelecek. Kendinizi bu şekilde hazır tuttuğunuz için size teşekkür ederim. Şampiyonluk golü belki de ilk11 dışında olan bir isimden gelecek...

BEKİR İRTEGÜN ÖRNEK OLDU

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu sözlerini Kasımpaşa maçında oyuna sonradan giren Bekir İrtegün'ün golünün üzerine söylemesi de tesadüf değildi. Öyle ki Yanal, uzun zamandır forma şansı bulamayan Bekir'in performansından ve attığı golden dolayı çok memnun kaldı.

Tecrübeli futbolcunun ne zaman görev verse, elinden gelenin en iyisini yapmasından dolayı mutlu olan Ersun Yanal, her futbolcusunun bu şekilde kendini hazır tutmasınıistedi. Yanal, Bekir'in attığı golün takım için çok önemli olduğunu vurguladı. Ve Kasımpaşa galibiyetinin ellerini kuvvetlendirdiğini dile getirdi.

SALİH İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Yanal'ın söyleyecekleri bunlarla da sınırlı değildi. Bu sezon yeterli düzeyde forma şansı bulamayan Salih Uçan da tecrübeli teknik adamın radarındaydı. Karşılaşmanın bitiminden bir süre sonra Salih'in yanına gelen Yanal, genç oyuncuyla da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Tecrübeli hoca, Salih'e, “Benim için çok önemli bir oyuncusun. Bugün 10 dakika içinde gösterdiğin performans beni sevindirdi. Çok daha iyi çalışıp bu takımın en önemli oyuncusu olmalısın. Sadece takım antrenmanları ile yetinmeyip özel çalışmalısın. Senden çok önemli şeyler bekliyorum” dedi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!