comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe ideal kadrosuna kavuşuyor

20 Şubat 2014, Perşembe 08:35

Fenerbahçe'de sakat ve cezalı futbolculardan gelen haberler teknik ekibi rahatlattı. İlk 11 ideale yaklaşıyor.

Fenerbahçe'de sakatlık ve cezaların ardından, Elazığspor'a karşı oynanacak 22. hafta maçıyla birlikte kadro daha ideal bir görünüme kavuşacak.
Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma adreslerinden olan SuperFB.com'da yer alan habere göre; Fenerbahçe savunmasında, sakatlığın izlerini tamamen atlatmış olan Gökhan Gönül yine görev yapacak. Milli sağ bek, Kasımpaşa maçı öncesi takımla idmanları kaçırmış ve maç sırasında da özveriyle oynasa da sakatlığın izleri göze çarpmıştı. Ters kanatta ise sezonun en formda ismi Caner Erkin sarı kart cezasından çıktığı için forma giyecek. Ligin asist kralı Caner'in dahil olmasıyla birlikte hem savunmada hem hücumda daha farklı bir Fenerbahçe sahada olacak.
 
SALİH YİNE 15-20 DAKİKA
Orta alanda ise Mehmet Topal'ın forması ise olağanüstü bir durumun gerçekleşmemesi durumunda garanti olarak gözüküyor. Mehmet Topal'ın yanında, adale sakatlığını tamamen atlatan Portekizli isim Raul Meireles görev alacak. Ayrıca, Kasımpaşa maçının ilk yarısında gösterdiği performansla Ersun Yanal'ı memnun edemeyen Holmen'in yerine Cristian Baroni'nin oynayacağı, Salih Uçan'ın yine son 15-20 dakika görev almasının planlandığı öğrenildi.
 
ALPER, CANER'İ DAHA "ETKİLİ" YAPACAK
Kasımpaşa maçının yıldızı Alper Potuk, bir kez daha ters kanatta, sol açıkta görev alacak. Alper Potuk'un içe kat edişlerinden ve deliciliğinden mennun kalan Yanal, genç oyuncunun bu özelliği sayesinde Caner Erkin'in daha fazla boş alan bulacağı ve daha etkili olacağını planlıyor. Sağ kanatta ise bitmeyen piliyle Dirk Kuyt'ın forması garanti.
 
Fenerbahçe'de en ileri uçta ise sakatlığının etkilerinden tamamen kurtulan ve çalışmalara büyük bir dinamizmle başlayan Emmanuel Emenike görev alacak.
 
4 İSİM EKSİK
Fenerbahçe, Elazığspor maçına toplamda 4 eksikle çıkacak. Sarı kart cezalısı Emre Belözoğlu ile birlikte Egemen Korkmaz takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığının mart ayı başında bitmesi ve takıma dönmesi beklenen Sow ile birlikte daha uzun süre takımdan ayrı kalması beklenen Pierre Webo görev alamayacaklar.

Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!