comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadlec: 'Taraftarı özlemişim'

19 Şubat 2014, Çarşamba 08:33

F.Bahçe'nin Çek oyuncusu Kadlec, Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüşün Kasımpaşa maçına büyük etki yaptığını söyledi, “Ekranda gördüklerimiz bizi daha da ateşledi. Motivasyonumuz bir kat daha arttı" dedi.

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, Milliyet'in sorularını yanıtlarken, sarı-lacivertli taraftarları yere göğe sığdıramadı.

Bağdat Caddesi'nde pazar günkü yürüyüşü kampta takip ettiklerini söyleyen deneyimli oyuncu, “Ekranda gördüklerimiz bizi maç öncesi daha da ateşledi. Motivasyonumuz bir kat daha arttı. Gerçekten inanılmaz bir atmosferdi. Böyle bir olaya hiç şahitolmamıştım. Taraftarımızın duruşu, inancı, kulübüne olan bağlılığı muhteşemdi. Maça çıkmadan önce gördüğümüz bu görüntü bizi fazlasıyla etkiledi. Alınan galibiyette bence çok önemli rol oynadı” dedi.

"TARAFTARI ÖZLEMİŞİM"

Kadlec, uzun süre sonra kendi taraftarının önünde maça çıktığı için de büyük heyecan duyduğunu belirtti, “Daha önce Salzburg maçında görev almıştım. Uzunsüre sonra Kasımpaşa karşısında forma giydim. Gerçekten kendi seyircim önünde oynamayı özlemişim” diye konuştu.

Çek futbolcu uzun süre oynamadığı için tekrar 11'e çıktığında bir hayli zorlandığını ama daha sonra alıştığını kaydederek “Antrenman yapmak maç gibi olmuyor. İki maçın ardından şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı. Kadlec ayrıca ilk golde verdiği pasla Kasımpaşa defansınınd engesini bozmasıyla ilgili olarak da “İlk yarıda da buna benzer bir top denemiştim ama olmadı. Önemli olan pozisyonun golle sonuçlanmasıydı” yorumunda bulundu.

Deneyimli oyuncu son olarak takımın 11 kişiden oluşmadığını ifade etti, “Sakatlıklar ve cezalılar mutlaka olacaktır. Burada herkese forma şansı gelecektir. Biz de bunu gösterdik. Biz 11 kişiden oluşan değil 24 kişiden oluşan bir takımız. Başarı da böyle gelecek” dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!