comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'ın maç öncesi yaptığı konuşma

18 Şubat 2014, Salı 08:33

Teknik Direktör Ersun Yanal maç öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüşe dikkat çekti, “Şimdi sıra sizde” diye konuştu.

Fenerbahçeli oyuncular Kasımpaşa maçı öncesi bütün günlerini Bağdat Caddesi'nde düzenlenen “Adalet Yürüyüşü”ne ayırdılar.

Mahşeri kalabalıktan etkilenen ve organizasyona katılan yüzbinlerin inanç ve kararlılığı sonrası sarı-lacivertli futbolcuların, “Bu insanları mutlu etmek bizim boynumuzun borcu” diyerek galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.

Sporx'in haberine göre, Teknik Direktör Ersun Yanal da maç öncesi futbolcularını etrafında toplayarak bir toplantı yaptı.

“Sokaklardan gelen sesi duydunuz” diyerek söze başlayan Yanal, “Şimdi sıra sizde. Sahaya çıkın ve en iyi bildiğiniz şeyi yapın. Bu tarihi günü galibiyetle bitirin. Bize yakışanı yapalım” ifadelerini kullandı. Yabancılar şaşırdı

Bu arada sarı-lacivertli takımın yabancı futbolcuları da pazar günkü yürüyüşü görünce şaşkınlıklarını gizlemeyemedi.

“Fenerbahçe'nin ne kadar büyük ve güçlü bir kulüp olduğunu bir kez daha gördük” diyen yabancılar, başarılı olmak için hep birlikte daha fazla çalışmaları gerektiğini belirttiler.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!