comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike'den arkadaşlarına espri!..

18 Şubat 2014, Salı 08:33

F.Bahçeli futbolcular, "Bir türlü oyuna giremedin" diye takıldı. Emenike espriyi patlattı: Daha girmeden bu kadar yararlı oldum, bir de girsem neler yapardım.

Kasımpaşa maçında Emenike takımın hem hüzün hemde neşe kaynağı oldu. Nijeryalı'nın yengesinin hayatını kaybetmesi herkesi derinden etkiledi. Teknik Direktör Ersun Yanal, sakatlığı geçen yıldız futbolcuyu sahada ihtiyacı olmasına rağmen riske etmemek adına yanında oturttu.

CEM YILMAZ GİBİ

Yanal, gol gecikince Emenike'yi oyuna almak istedi. Oyuna girmek için sahakenarına her gelişinde ise Emre ve Bekir gol attı. Yanal da bu goller sonrası Nijeryalı yıldızı iki kez oyuna almaktan vazgeçti. Emenike'nin oyuna girememesi soyunma odasında espri konusu oldu. Arkadaşları "Bir türlü oyuna giremedin" diye Emenike'ye takıldı ama Cem Yılmaz zekasıyla hiç beklemedikleri bir yanıt aldılar.

BU HAFTA ELAZIĞ MAÇINDA 11'DE

Emenike, "Daha girmeden bu kadar yararlı oldum, bir de girsem neler yapardım" diyerek herkesi kırdı geçirdi. Espriler bir tarafa Emenike'nin oyuna girmek zorunda kalmadan maçı tamamlaması Ersun Yanal ve sağlık ekibini oldukça rahatlattı. Tam hazır olmadan oynaması tedavi süresini uzatabilirdi. Elazığ maçında %100 fit sahadaki yerini alacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!