comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Soyunma odasında şampiyonluk mesajı

17 Şubat 2014, Pazartesi 14:36

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun kızıştığı bu dönemde Fenerbahçe yönetimi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda futbolcularına yönelik soyunma odası koridoruna bir resim astı.

Sezonun ilk yarısını 8 puanla farkla önde kapatan ancak ikinci yarıda Eskişehirspor ile Sivasspor deplasmanlarında puan kaybederek arasının kapanmasına engel olamayan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda yeni bir hamle yaptı.

Galatasaray'ın arka arkaya gelen iki şampiyonluğunun ardından camia olarak bu sezon ligi zirvede bitirmek için kenetlenen Fenerbahçe'de yönetim Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-lacivertli futbolculara her maçı kazanmaları gerektiğini hatırlatmak için farklı bir yol izledi.

Saracoğlu'nda Fenerbahçe soyunma odasının bulunduğu koridordaki duvara sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Salzburg ile oynadığı maçtaki bir sevinç anının fotoğrafı konularak "Time to win", (Kazanma zamanı) şeklinde de bir mesaj yazıldı.

Şampiyonluk yarışın kızıştığı bu dönemde sarı-lacivertli yönetim, Fenerbahçeli futbolcuların hem soyunma odasına girmeden, hem de sahaya çıkarken kazanmayı bir an olsun akıllarından çıkarmaması adına böyle bir yol izledi.




 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!