comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan iddialı konuşma! "Öleceğimi bilsem..."

16 Şubat 2014, Pazar 10:32

Fenerbahçe'de tüm takımda Kasımpaşa maçı öncesi galibiyet için sözler verildi ve Yanal ise hiçbir engelin bu maçta mazeret kabul edilmeyeceği belirtildi.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, zorlu 90 dakika öncesinde adeta tek vücut olmuş durumdalar. Eskişehirspor ve Sivasspor yenilgileri sonrasında çıkışa geçilmesi konusunda fikir birliğine varılırken teknik direktör Ersun Yanal dünkü son idmanda futbolcularıyla bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu.

Yanal, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Sakat ve cezalı arkadaşlar var. Ancak bunun arkasına sığınamayız. Hepiniz kalitesini ispatlamış futbolcularsınız. Bu nedenle de kötü gidişe bir son vermemiz lazım. Bunun için de Kasımpaşa'yı yenelim ve ayağa kalkalım” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKAN NE DİYOR?'

Sezon sonunda mutlu sona ulaşacakları konusunda hiçbir kuşkusunun olmadığını çarpıcı sözlerle futbolculara ileten Ersun Yanal, “Öleceğimi bilsem bu takımı şampiyon yapacağım. Onun için sizlerden de sorumluluk alıp, çalışıp mücadele etmenizi istiyorum. Başkan nediyor? ‘Bu iş için ölürüm, siz de ölün' diyor. İşin özeti bu. Sizler de benim gibi, başkan gibi şampiyonluğa ulaşmayı isteyeceksiniz” diyekonuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!