comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe, Paşa'ya misillemesini yaptı!

15 Şubat 2014, Cumartesi 17:33

Fenerbahçe yönetimi, kendi sahasında oynadığı Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında misafir tribün biletlerini 50 TL'ye, F.Bahçe maçında ise 100 TL'ye satan Kasımpaşa'ya misilleme yaptı.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de rakip takım taraftarına satılacak biletlerin fiyatında misilleme yaptı.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak kritik karşılaşma öncesinde bilet fiyatlarını açıklayan Fenerbahçe Kulübü, Kasımpaşa taraftarına ayrılan bölüm için bilet fiyatını 100 TL olarak belirledi.

Fenerbahçe'nin bu fiyat belirlemesi Kasımpaşa'ya misilleme olarak adlandırıldı. Kadıköy'de oynanan maçlarda misafir tribün için ayrılan bilet fiyatını genellikle 44 TL olarak fiyatlandıran Fenerbahçe yönetimi, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde değişikliğe gitti.

Bu misillemenin en büyük sebebi olarak Kasımpaşa'nın kendi sahasında oynadığı Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında misafir tribün biletlerini 50 TL'den, Fenerbahçe maçında ise 100 TL'den satması olarak gösterildi.

Fenerbahçe taraftarı daha önce Anadolu kulüplerinin de uyguladığı bu fiyat arttırımına tepki göstermişti. Sarı lacivertlilerin 12. haftada deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçında da misafir tribün biletleri 100 TL'den satışa çıkartılmıştı.

Kaynak: SuperFB


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!