comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan hakeme şok sözler!

15 Şubat 2014, Cumartesi 16:33

Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına inerek hakem Yunus Yıldırım'a bazı sözler sarf ettiği belirtilmişti. O sözlerin ne olduğu ortaya çıktı.

Olaylı Sivasspor-Fenerbahçe maçının temsilci raporu ortaya çıktı. Raporda Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu soyunma odası koridorlarında hakemler ve rakipleri için oldukça sert ifadeler kullanıyor. Raporda şu ifadeler yer alıyor;

"Hakemler ve sporcuların soyunma odalarına girmek üzere sahadan ayrılmalarına müteakiben, hakem, her iki takım soyunma odası gözlemci temsilci odalarının bulunduğu koridora gittiğimde, Fenerbahçe A.Ş Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe A.Ş Kulüp Yöneticisi Mahmut Nedim uslu ile birlikte koridorun ortasında, hakem soyunma odasına yaklaşık 6 metre uzaklıkta, FGAT Yıldıray Arslan'a hitaben "Söyle onlara adaletli yönetsinler, ayıp adaletli olsunlar eliyle alıyor penaltıyı vermiyor, bizim çocuğa kırmızı kart gösteriyor.Bu sene şampiyon olamazsak bunun hesabını sorarım. Söyle kendisine bu Yunus Yıldırım'a, ayıp ya ayıp denen bir şey var. Eliyle topu alıyor vermiyorsunuz penaltıyı, ondan sonra bizim çocuk hiç değmedi kırmızı kart veriyor. Ayıp yani yaa. Bak beni kızdırtmasınlar ha, biz bir şey istemiyoruz adalet olsun, doğru idare etsin gitsin. Penaltı vermezmiş, vermezse hakemliği bıraksın gitsin. öyle şey olur mu ya. Eliyle alıyor armut gibi alıyor ya. Duysun diye söylüyorum ben. Ayıp ya eliyle alıyor topu, penaltıyı vermiyor bizim çocuğa kırmızı kart gösteriyor. Adaletli idare etsinler biz hiç kimseden bir şey beklemiyoruz" demiş arkasına dönerek Fenerbahçe A.Ş soyunma odasına giderken" Galatasaray'ın köpeği oldunuz hepiniz be" demiş ve Fenerbahçe A.Ş soyunma odasına girmiştir."

'Galatasaray'ın köpeği olmuşsunuz!'


Kaynak: Şampiy10


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!