comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeliler caddede yürüyecek

15 Şubat 2014, Cumartesi 13:31

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü yarın Şaşkınbakkal'da başlayıp, Kızıltoprak'ta sona erecek.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü yarın Bağdat Caddesi'nde yapılacak. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılacağı yürüyüş, saat 14.00'te Şaşkın bakkal'da başlayacak. Çok sayıda FenerbahçeTaraftar Derneği'nin katılacağı yürüyüş, Kızıltoprak'ta sona erecek.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, yaptığı açıklamada, taraftarları olası provokasyonlara karşı uyararak, "Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir. Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulmasını önemle rica ederiz" denildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!