comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de büyük seferberlik..

14 Şubat 2014, Cuma 15:31

Cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşanan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sağlık kurulundan ayrıntılı bir rapor aldığı ve taktik antrenmanlarında ilk onbiri bu rapora göre şekillendirdiği öğrenildi.

Tedavileri devam eden Moussa Sow ve Pierre Webo'nun yaklaşık 3 hafta daha takımla birlikte olamayacakları bilgisini alan Ersun Yanal'ın Emenike'nin durumu ile ilgili detaylı bilgilendirme istediği ifade edildi.
 
Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan bilgilendirmede, Nijeryalı oyuncunun dün akşam yapılan sprint denemelerinden de başarı ile ayrıldığı ancak tam anlamıyla eski formunda takıma dönmek için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu ifade ettiği bildirildi.
 
Takımla çalışmaların bir bölümüne katılan daha sonra antrenmanlarını ayrı olarak sürdüren Emenike'nin Kasımpaşa maçında sahada olup olmayacağı ile ilgili son kararı Ersun Yanal verecek.
 
Dizindeki ağrılar nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Gökhan Gönül'ün pazar günkü maça yetiştirilmesine ise yoğun çaba harcanıyor. Milli Futbolcunun dizine aldığı darbe sonrası hissettiği ağrıların hala devam ettiği ve özel tedavi programına tabi tutulduğu açıklandı.
 
Adalesinde kanama tespit edilen Raul Meireles'te çalışmalarını takımdan ayrı bir şekide, beden ağırlığını azaltan "Alter G" aletinde sürdürdüğü, ancak Portekizli yıldızın pazar gününe yetişme ihtimalinin düşük olduğu gelen haberler arasında.
 
Bugünden itibaren Kasımpaşa maçının taktik antrenmanlarına da başlayan sarı lacivertlilerde, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yapacağı tercihler sakatların son durumlarının netleşmesi sonrası şekillenecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!