comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül'ün büyük sıkıntısı

14 Şubat 2014, Cuma 08:33

Sivasspor maçında yenilen ilk gol öncesi sakatlanan Gökhan Gönül hala o pozisyonun sıkıntılarını yaşıyor. Gökhan, hafta başından bu yana takım ile antrenmanlara çıkamıyor.

Sivasspor maçında yenilen ilk gol öncesi sakatlanan Gökhan Gönül hala o pozisyonun sıkıntılarını yaşıyor. Süper Lig'de tartışılan Sivasspor ileoynanan maçta Gökhan'ın yerde kaldığı pozisyonda hakem faul vermedi, devamında da gol geldi. Gökhan bu pozisyonda dizinden sakatlandı ve haftabaşından beri takımla çalışmalara çıkamıyor.

Ligin ikinci yarısıyla birlikte Webo ve Sow'un sakatlıklarıyla sarsılan Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün durumu endişe yaratırken; tecrübeli oyuncunun hafta sonu Kasımpaşa ile oynanacak maça büyük ihtimalle yetişmesi bekleniyor. Dizine aldığı darbe nedeniyle hafta başından bu yana çalışmalara katılamayan milli oyuncunun yerde kaldığı pozisyonda oyunu durdurmayan Yunus Yıldırım büyük tepki toplamış, özellikle sarı-lacivertli futbolcular 9 kişi ile yedikleri golünf aturasını tecrübeli hakeme kesmişti.

Hakemin önemsemediği sakatlığı yüzünden günlerdir takımdan uzak kalan Gökhan bu duruma isyan ederken,sarı-lacivertli oyuncunun maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!