comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ve ceza açıklanıyor!.. İşte ihtimaller!

13 Şubat 2014, Perşembe 10:33

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Perşembe günkü toplantısında F.Bahçe'de üç ismin cezasını belirleyecek.

Sivasspor mağlubiyeti ile birlikte ligde yara alan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, yönetici Mahmut Uslu ve futbolculardan Egemen Korkmaz'ın kaderi bugün yapılacak PFDK toplantısında belli olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Sivasspor maçının devre arasında hakemi küfürlü konuşmalarla tehdit ettiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'ı PFDK'ya sevketti. Yıldırım'ın küfür ve tehditten sevki sebebiyle cezasını 90-180 gün arası hak mahrumiyeti olması bekleniyor.

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu ise aynı karşılaşmanın devre arasında hakem soyunma odası önünde hakemlere karşı sportmenliğe aykırı hareketten dolayı kurula sevkedildi. Talimatlara göre Uslu'nun cezası en az 45 gün hak mahrumiyeti şeklinde olacak.

Fenerbahçe'ye bununla birlikte gelecek para cezalarının yanı sıra maçta kırmızı kart gören Egemen Korkmaz'ın da durumu belli olacak. Hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle, Egemen 2-3 maç ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül ise TFF tarafından PFDK'ya sevkedilmemiş ve ceza almaktan kurtulmuştu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün yapacağı toplantıda cezaları karara bağlayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!