comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın 17 Aralık yorumu!

12 Şubat 2014, Çarşamba 22:32

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, 17 Aralık'ta Türkiye'de yaşanan gelişmelerin başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği bir bir operasyon olduğunu söyledi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'teki canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, dava ile ilgili yorumlar yaparken 17 Aralık'ta Türkiye'de yaşananlar için de önemli cümleler kullandı.

Yıldırım, 17 Aralık içi hükümete ve başbakana destek verirken, "17 Aralık'ta yapılan bir operasyondur. Ülkenin genel durumu üzerinde kendimizi odaklıyoruz. Bugün Ergenekon, Balyoz, Oda TV, Cübbeli Ahmet davası... Yani özel mahkemelerde yargılananların hukuksuz yargılandıklarını beyan ediyoruz. 17 Aralık'ta yapılan bu hadiseyi kınıyoruz. Aynı zamanda Fetullah hocanın da ses kayıtlarının yayınlanmasını da tasvip etmiyoruz. Bu da bir operasyon. Kanuna göre gereken yapılacak." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yıldırım, hükümet görevlilerine çağrıda bulunarak Türkiye'deki Özel Yetkili Mahkemeler için yaşanan sorunların düzelmemesi durumunda Türkiye Cumhuriyeti rejiminin tehlikeye gireceğini ve hükümetin düşebileceğinin de sinyallerini verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!