comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de flaş gelişme

12 Şubat 2014, Çarşamba 12:31

Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Semih Şentürk ile birlikte A2 takımına gönderilen Serdar Kesimal affedilerek A takıma alındı.

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Semih Şentürk ile birlikte A2 takımına gönderilen Serdar Kesimal affedilerek A takıma alındı. Savunma oyuncusu uzun bir aradan sonra ilk kez bugün A takımla birlikte idmana çıktı.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve kendine kulüp bulması söylenen, ancak hem Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis hem de oyuncunun yüksek ücret talebiyle kulüpte kalan Serdar Kesimal affedildi.

Sezon başında Ersun Yanal tarafından denenen ancak performansı yeterli görülmeyen ve gönderilmesine karar verilen Milli stoper, ağustos ayından bu yana Dereağzı Tesisleri'nde noter kontrolüyle yaptığı idmanlarını sonlandırarak, 6 aydan fazla bir süre sonra takımla çalışmalara katıldı.

3.5 SEZONDA 17 LİG MAÇI

Kayserispor'da gösterdiği performansla Milli takıma kadar yükselen ve Bundesliga kulüplerinin dahi ilgisini çeken 25 yaşındaki Serdar Kesimal, 2011'de Fenerbahçe'ye 4.5 milyon euroya transfer edildi. Aykut Kocaman'ın isteğiyle gerçekleştirilen bu transfer sonrası, Serdar Kesimal sadece 12 lig maçında forma giydi. Bir sonraki sezon olan 2012/13'te ise bu rakam 5'e düştü. Bu sezon ise hiçbir resmi müsabakada forma giymedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!