comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de uyanış: 'Rakipler daha fazla'

12 Şubat 2014, Çarşamba 09:33

Fenerbahçe'de futbolcular, Sivasspor maçında yaşadıklarıyla bir "uyanış" sağladı, şampiyonluk yolunda rakiplerinin daha fazla olduğuna kadar verdi.

Arka arkaya alınan mağlubiyetler ve son olarak Sivas maçında yaşananlar, Fenerbahçeli futbolcuların bir anlamda uyanmasını sağladı.

Toplantılar ve sohbetlerde şampiyonluk yolundaki rakiplerinin düşündüklerinden daha fazla olduğu yönünde fikirbirliğine varan oyuncular, bunun için işi artık eskisinden daha da fazla sıkı tutacaklarına dair birbirlerine söz verdiler...

Sivas maçında yaşanan hakem hatalarının daha sonraki maçlara etki etmesine kesinlikle izin vermeyeceklerini belirten Sarı - Lacivertli futbolcuların konuşmalarından şu ifadeler ön plana çıktı.

"HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"

"İkinci yarıya 8 puanlık avantaj ile başlamamız bizi rahatlatmıştı, bunu gördük. Ancak arka arkaya alınan mağlubiyetler bizi uyandırdı. Tabii yaşanan hakem hataları da bize ileriki maçlarda neler yaşanacağının sinyalini verdi"

"Herkes bizim üzerimize oynarken, biz onları her şekilde yenmek için varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. Görüyorsunuz herkes şampiyonluk gitmiş gibi gösteriyor. Onlara en güzel cevabı verecek olan bizleriz. Şimdi daha fazla konsantrasyon, daha fazla ciddiyet ve daha fazla hırs zamanı"

"TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici arkadaşlarını takımı yalnız bırakmamaları konusunda uyardı... Hafta sonuna kadar her idmanda birkaç yöneticiyi görmek istediğini ileten Yıldırım, şunları kaydetti;

"Şampiyonluk yolundaki süreçte takıma manevi anlamda tam destek vermek zorundayız. Bu bakımdan işi olmayan, müsait olan her yöneticinin Samandıra Tesisleri'ne gitmesini, takımla birlikte olmasını istiyorum. Destek verin, moral verin. Ben de perşembe gününden itibaren tesislerde takımla birlikte olacağım" dedi. Bu arada Aziz Yıldırım, futbolculardan demeç vermekten kaçınmalarını ve sahadaki işlerini yapmalarını istedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!