comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de büyükaf

12 Şubat 2014, Çarşamba 08:32

Yobo'nun gitmesi, Egemen'in cezalı duruma düşmesi nedeniyle stoper bölgesinde sıkıntıya düşen F.Bahçe'de uzun süredir kadro dışı kalan Serdar Kesimal'ın takıma geri dönmesi bekleniyor

Sezon başında Teknik Direktör Ersun Yanal'ın teknik sebeplerden dolayı kadroda düşünmediği Serdar Kesimal'ın takıma geri dönmesi bekleniyor.

Uzun süredir çalışmalarını tek başına sürdüren Serdar, devre arasında istediği bir takım bulamadığı için F.Bahçe'de kalmıştı. Yıllık ücretinidüzenli bir şekilde alan savunma oyuncusuna, Yobo'nun gidişi, Egemen'in cezalı duruma düşmesi sonrası oluşan stoper ihtiyacı nedeniyle af çıkacağıbelirtildi. Teknik heyetin hem para ödenilen bu oyuncudan yararlanmak istediği, hem de oynaması halinde sezon sonunda daha kolay satılabileceğinidüşündüğü kaydedildi. Serdar'ın takıma dönmesine yeşil ışık yakan Yanal'ın bu oyuncuyla önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı ve kesin kararınverileceği bildirildi.

Sezon başında Teknik Direktör Ersun Yanal'ın teknik sebeplerden dolayı kadroda düşünmediği Serdar Kesimal'ın takımageri dönmesi bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!