comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin DEV pişmanlığı

11 Şubat 2014, Salı 11:31

Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Moussa Sow'un sakatlığı sebebiyle forvetsiz kalan Fenerbahçe'de Semih Şentürk pişmanlığı yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor deplasmanından eli boş dönerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de yeni bir kriz patlak vermek üzere.  

Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun ardından Sivasspor ile oynanan mücadelenin 63. dakikasında sol baldırını tutarak oyundan çıkan Moussa Sow'un da sakatlar kervanını katılması sarı-lacivertli ekibi adeta forvetsiz bıraktı. Sarı lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Senegalli golcü oyuncunun sol bacak üst adale grubunda 2. dereceden kısmi yırtık ve 10 cm kanama alanı tespit edildiği açıklandı. Başarılı golcünün 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
BÜYÜK PİŞMANLIK SEMİH Mİ?  

Fenerbahçe'de Moussa Sow, Emanuel Emenike ve Pierre Webo'nun yokluğunda takımın tek forveti olarak kalan ve Ersun Yanal'ın normalde ileri uçta görev vermediği Dirk Kuyt'a bir anlamda muhtaç kalması ise sarı-lacivertli taraftarların akıllarına Semih Şentürk'ü getirdi.   Fenerbahçeli taraftarlar, ara transfer döneminde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'un kadrosuna katılan Semih Şentürk için büyük pişmanlık duyarken, deneyimli oyuncu da Antalyaspor forması altında çıktığı maçlar ile adeta Fenerbahçe taraftarlarını haklı çıkarıyor.   Şimdiye kadar Medical Park Antalyaspor forması ile 6 maça çıkan deneyimli golcü, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist gibi ciddi bir performansa imza attı. Antalyaspor'da ikinci baharını yaşayan golcü oyuncunun dikkat çeken bir diğer özelliği ise bu gol ve asist performansını yalnızca 312 dakikaya sığdırması oldu.  

BELKİ 'GENÇ' SEMİH KURTARICI OLUR..  

Fenerbahçe'de forvet için alternatiflerden biri olarak A2 takımda mücadele eden 18'lik forvet Semih Ergül dikkat çekiyor. 14 maç'ta 10 gollük bir performans sergileyen genç oyuncunun profesyonel takıma çıkarılması ve takımla birlikte maç kafilesine alınması muhtemel gözüküyor.

Ayrıca genç oyuncu yaptığı açıklamada, "Öncelikle Fenerbahçe A takımına yükselmek ve orada kalıcı olmak istiyorum. Daha sonra ise ismimden söz ettirmek ve Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum. A Milli takıma katılmak ve o formayı giymek ise en büyük hedefim" ifadelerini kullanmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!