comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Egemen isyan etti!

11 Şubat 2014, Salı 08:52

Sivas yenilgisinin ardından Fenerbahçe soyunma odasında hedefteki isim hakem Yunus Yıldırım'dı. Oyundan atılan milli savunmacı ise arkadaşlarına, “Sizleri yalnız bıraktım ama bir şey yapmadım. Özür dilerim. Hakkınızı helal edin” dedi.

Sivasspor karşılaşması sonunda sarı lacivertlilerin soyunma odasında hakeme isyan vardı. Oyuncular, öfkeli ve sinirliydi. Gökhan Gönül ve Sow'a diğer takım arkadaşları penaltı pozisyonunu soruyorlar ve onlar da hararetli bir şekilde haklarının yendiğini, net penaltılarının verilmediğini savunuyorlardı...
 
ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

KIRMIZI kart gören Egemen Korkmaz, ağlıyordu... Arkadaşları onu teselli ederken bir anda ayağa kalktı ve “Yemin ederim, Yunus Yıldırım'a küfür etmedim” dedi.
 
Atıldığı pozisyonda rakip futbolcuya da dokunmadığını üzerine basa basa söyleyen milli yıldız, “Ne adama ne de hakeme dokundum. Ağzımdan da kötü bir söz çıkmadı. Hiç bir şey yapmadım. Sizleri yalnız bıraktığım için özür diliyorum arkadaşlar” dedi ve ağzından çıkan son söz ise “Hakkınızı helal edin” oldu.
 
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
 
EGEMEN'in gözleri yine dolu dolu olmuştu. Tecrübeli futbolcunun bu halini gören diğer takım arkadaşları da bir hayli duygulandı. Soyunma odasında farklı bir atmosfer vardı. Çok üzgün olan Egemen'in yanına Gökhan Gönül geldi ve arkadaşına sarılarak, “Biz futbolcuyuz. Sahada da bu tip şeyler var. Hepimizin başına gelebilir. Biz bir takımız, bir bir aileyiz. Bunları da atlatacağız. Biz sana inanıyoruz” dedi. Gökhan'ın ardından Egemen'in sırtını diğer arkadaşları da sıvazladı. Tecrübeli savunmacı, gördüğü destek karşısında rahatladı.
 
"YENİLEN GOLDE 8 KİŞİ KALDIK"
 
FENERBAHÇELİ futbolcuların Yunus Yıldırım'a tepkisi sadece penaltı ve kırmızı kartla sınırlı değildi. Yenen ilk golde Gökhan Gönül'ün yerde kaldığı pozisyonda maçı durdurmaması için de Yıldırım'ı eleştiriyorlardı. Karşılaşma içinde bu tip pozisyonlarda oyunu durduran hakemin bu pozisyonda “devam” demesiyle bir anda 8 kişi yakalandıkları için sarı lacivertliler isyan etti.
 
"GÖRECEKSİN HOCAM..."

SOYUNMA odasında en son konuşan isim Teknik Direktör Ersun Yanal'dı. “Bu takım şampiyon olacak beyler. Siz yeter ki savaşın, mücadele edin ve kenetlenin” diyen Yanal'a, oyuncuları da “Bu takımı bu dakikadan itibaren kimse yenemez. 10 kişi olmamıza rağmen sahada hakimdik. Göreceksin hocam, bundan sonraki her maçımızı kazanacağız” cevabını verdiler.

Hürriyet

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!