comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe ve TFF görüntüleri istedi!

10 Şubat 2014, Pazartesi 17:33

Olaylı Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından önce Fenerbahçe ardından da Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluş Lig TV'den maçın ham görüntülerini istedi.

Spor Toto Süper Lig'de olaylı Sivasspor - Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor! Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan Fenerbahçe'de fatura maçın hakemi Yunus Yıldırım'a kesildi.

Maçta, bir penaltısının verilmediğini iddia eden ve Egemen Korkmaz'a da hatalı bir kırmızı kart gösterildiğini savunan Fenerbahçe, yayıncı kuruluş Lig TV'den maçın ham görüntülerini istedi.

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın tüm ham görüntülerini isteyen Fenerbahçe'nin ardından Türkiye Futbol Federasyonu da devreye girdi ve Lig TV'nin kapısını çaldı.

Maçın tüm görüntülerinin ham halini Lig TV'den isteyen TFF, ayrıca maçın devre arasında ve sonrasında soyunma odası koridorlarında yaşanan olayların görüntülerini de yayıncı kuruluştan talep etti.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın maçın devre arasında soyunma odası koridorlarında hakemlere tepki gösterdiğini doğrulamış ve sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal'ın da maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Yunus Yıldırım'a tepki gösterdiği iddia edilmişti.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!