comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'yi kimler ele geçirmek istiyor? Cevap..

10 Şubat 2014, Pazartesi 12:34

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın Sivasspor maçı sonrası söylediği sözler, cevapsız bıraktığı bir soru merak uyandırdı.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın Sivasspor maçı sonrasıyaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Yıldırım açıklamaların bir kısmında bize "Bize operasyon yapıyorlar" ifadesini kullandı. Bu açıklamanın ayrıntısını ise daha sonra Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu verdi. Uslu, Hürriyet gazetesine verdiği demeçte, "Paraleller, paraleller" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Uslu'nun bu açıklamaları, hedefin yine Cemaat grubunun alındığı şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor maçı sonrasında açıklmalarda "İki yıl önce memleket elden gidiyor demiştim. Görüyorsunuz ortalık kan gölü. Bizi zorlamasınlar" diyerek de çarpıcı yorum yaptı.

HİZMET GRUBUNUN CEVABI
"İFTİRA VE TÖHMET"

Hizmet grubunun başında bulunan Fethullan Gülen'in vakıfı olarak bilinen, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nda (GYV) Başkan Mustafa Yeşil ise geçtiğimiz gün, Samanyolu TV'de yaptığı açıklamada bu iddialar için, “Yönetime giren insanlara bakarsanız, bu kişilerin içerisinde Hizmetile ilgili bir kişi bile yok. Siyasi arenanın işaret ettiği insanlar var. Burada kalkıp ‘Yargıtay'ın 5. Dairesi'nde Cemaat'in mensupları var' demekbir kere başlı başına iftira ve töhmet." demişti.
 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!