comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sivasspor'lu futbolcudan hakem yorumu

09 Şubat 2014, Pazar 19:31

Sivasspor'da ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Ümit Kurt, maç sonu FutbolArena'ya özel açıklamalar yaptı.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılarak zirve yolunda ağır bir yara aldı.
 
Sivasspor'un genç stoperi Ümit Kurt karşılaşmanın ardından futbolarena.com için özel açıklamalarda bulundu.
 
F.BAHÇE MAÇINI ÇIKIŞ MAÇI OLARAK GÖRDÜK
"Ligde önce Torku Konyaspor'a mağlup olduk. Kupada ise Bursaspor'a kaybettik. Üst üste alınan 2 yenilgi sonrası moral anlamında çöküntü yaşadık. Kupa maçları da bizi haliyle mental anlamda yıpratıyor. Fenerbahçe maçı bizim için çıkış maçı olacaktı. Biz de bu yüzden buna göre hazırlandık."
 
İYİ KONSANTRE OLMUŞTUK
"Maç öncesi arkadaşlarla konuştuk. Dinamik bir durumda maça çıktık. Çok iyi konsantre olduk. Hocamızın dediği her şeyi çok iyi uygulamaya çalıştık. Kazandığımız için çok mutluyuz."
 
YUNUS YILDIRIM'DA ART NİYET ARAMAMAK GEREK!
"Her takıma hakem hataları denk gelebilir. Bunda art niyet aramamak gerek. Biz de bazı maçlarda hakem hatalarına denk geliyoruz. Bence Yunus Yıldırım, elinden geldiğince iyi bir maç yönetti. Penaltı pozisyonu için öyle bir karar verdi. Egemen'in pozisyonunda da kırmızı kart tercihi kullandı. Ben küfür etti mi etmedi mi bilmiyorum. O an gördüğüm hakemi ittiğiydi."

Röportaj: Ertan SÜZGÜN
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!