comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal'dan 11'e sürpriz bir isim

09 Şubat 2014, Pazar 09:35

Fenerbahçe'de kritik Sivasspor deplasmanı önces ilk 11'de sürpriz bir isim olabilir; Michal Kadlec...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmadan Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bu mücadelede savunmanın solunda kimin oynayacağı merak konusu haline geldi.

F.Bahçeli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği superfb.com'da yer alan habere göre Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun sakatlığının devam etmesi sarı lacivertli ekibi hücum hattında rotasyona zorlarken, bu durum en fazla Michal Kadlec'in işine yarayacak.

İLK 11 SÜRPRİZİ

Sarı lacivertli takıma geldiği günden beri forma şansı yakalama konusunda bir türlü istediği seviyede olamayan Çek futbolcu, idmanlardaki istekli ve hırslı tavırları ile Ersun Yanal'ın gözüne girmiş durumda.

Yanal'ın Emenike ve Webo'nun yokluğunda Sivasspor deplasmanında Moussa Sow'u ileri uçta Caner Erkin'i ise sol önde oynatmasına kesin gözüyle bakılırken, Caner'den boşalan yere ise taktik idmanlarda sık sık yer verdiği Kadlec'i monte edilmesi bekleniyor.

Sezon başında Bayern Leverkusen'den transfer edilen oyuncu bu karşılaşmada ilk 11'de başlaması durumunda ise Fenerbahçe kariyerinde ilk defa bir Spor Toto Süper Lig müsabakasında kendisini ilk 11'de sahada bulacak.

YİNE CANER'İN YERİNE..

Kadlec, Fenerbahçe forması altında ilk Süper Lig maçına sarı-lacivertli ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren Kayseri Erciyesspor mücadelesinde kart gören Caner Erkin'in yerine oyunda dahil olarak çıkmıştı. Aynı mücadele yedek kulübesinde oturan bir diğer isim ise Hasan Ali Kaldırım'dı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın 20 kişilik Sivasspor kafilesinde Bruno Alves, Cristian Baroni, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Samuel Holmen, Moussa Sow ve Michal Kadlec bulunuyor.

Samuel Holmen'in Eskişehirspor mücadelesinde performansından dolayı Yanal tarafından 18 kişilik kadroya alınmaması ve Kadlec dahil geri kalan 6 yabancının da maç kadrosunda yer alması bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!