comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

G.Saray ve F.Bahçe arasında yeni kapışma!

08 Şubat 2014, Cumartesi 12:58

Ara transfer döneminde adeta transfer şov yapan Galatasaray ile transfer dönemini sessiz sedasız kapatan Fenerbahçe arasında sezon sonunda dev bir transfer savaşı çıkacak gibi duruyor!

Ara transfer döneminde adeta transfer şov yapan Galatasaray ile transfer dönemini sessiz sedasız kapatan Fenerbahçe arasında sezon sonunda dev bir transfer savaşı çıkacak gibi duruyor! 
 
Fatih Terim döneminde ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği ancak Gaziantepspor'un 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği ve transferin gerçekleşmediği Muhammet Demir'i sarı-kırmızılı yönetimin yeniden listesine aldığı belirtildi.
 
TERİM'İN HEP AKLINDAYDI
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını değiştirmeyerek, 5+0+3 kuralını uygulamaya başlayacak olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Galatasaray, önlemini şimdiden alarak harekete geçiyor. Galatasaray scout ekibinin ısrarla bir şekilde transfer edilmesini istediği Muhammet Demir için harekete geçen Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncunun transferi Gaziantepspor ile görüşmelere başlayacak.
 
ERSUN YANAL DA İSTİYOR
Galatasaray'ın Muhammet Demir transferindeki en büyük rakibi ise Fenerbahçe olacak! Ara transfer dönemini sessiz geçiren ancak sezon sonunda forvet bölgesine bir takviye yapacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal bu bölgedeki tercihini yerli bir isimden kullandı. Transfer döneminin son gününde Gaziantepspor'a Cenk Tosun için 3 milyon 250 bin euro teklif eden ancak milli oyuncunun Beşiktaş'ı tercih etmesinden dolayı transfer planlarını rafa kaldıran Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, sezon sonu transfer dönemi için 22 yaşındaki Muhammet Demir için olumlu bir rapor verdi.
 
PROTOKOL BASKISI 
Muhammet Demir transferi için elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe, Gaziantepspor ile ön protokol imzalamak isterken, Gaziantepspor iki dev kulübün 'protokol' baskısına karşı çıkıyor. Muhammet Demir ile bu sezon başında Trabzonspor da ilgilenmiş ancak Gaziantepspor, bordo-mavili yönetimin takas teklifini geri çevirmişti. Gaziantepspor'un 5 milyon euro bonservis belirlediği Muhammet Demir, 2007 yılından bu yana Türk Milli Takımı'nın U-15, U-16, U-17, U-18, U-19 ve U-21 takımlarında forma giydi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!