comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'ın en büyük kozu

07 Şubat 2014, Cuma 11:37

Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal doğru kadroyu bulmak için çok titiz çalışıyor.

Spor Toto Süper Lig 20. hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken teknik direktör Ersun Yanal da sahaya süreceği ilk 11'i netleştirmeye çalışıyor.

Eskişehirspor yenilgisinin ardından kritik Sivasspor deplasmanından mutlaka galibiyetle dönmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de Pierre Webo ve Emmanuel Emenike, sakatlıkları nedeniyle Sivasspor karşılaşmasında mücadele edemeyecek.

Alper Potuk'un hafta içinde sakatlıktan kurtulup takımla çalışmalara başlamasına rağmen oyuncuyu riskeetmek istemeyen Ersun Yanal'ın orta sahada MehmetTopal, Cristian ve Emre Belözoğlu üçlüsüne şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Raul Meireles'in düşen performansının ardından Cristian'dan sonra Portekizli futbolcuyu da kızağa çekmeye hazırlanan Yanal, sakatlıktan dönen ve form tutmaya başlayan Emre Belözoğlu'nun saha içerisindeki liderliğini Sivasspor karşılaşmasında koz olarak kullanmak istiyor.

Pierre Webo ve Emmanuel Emenike'nin sakatlığında ileri ucuSenegalli Moussa Sow'a emanet etmeyi planlayan Yanal, sol açıkta Dirk Kuyt, sağda ise Mehmet Topuz'a sürprizi ilebaşlayabilir.

TAKTİK ANTRENMANDA DENEDİ! BPLANI...

Uzun süredir sağ bekte Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak bekleyen Mehmet Topuz, son yapılan taktik idmanda eski bölgelerinden olan sağ açıkta denendi.

Teknikdirektör Yanal'ın kesin kararını maç günü vereceği öğrenilirken Mehmet Topuz'un yerine sağ açıkta Dirk Kuyt'ı, sol açıkta ise Caner Erkin'igörevlendirebilir. Başarılı hoca sol bekte ise Hasan Ali Kaldırım tercihini seçebilir.

İşte F.Bahçe'nin muhtemel Sivasspor maçı 11'i; Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Cristian, Mehmet Topuz, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

Kaynak: Sporx
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!