comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de belgeselli motivasyon!

07 Şubat 2014, Cuma 09:36

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a kaybetmesi kamuoyunda, “Galatasaray arkadan yetişir” yorumlarını getirdi. Bunlara kulak asmayan ve şampiyonluğa inanan Sarı-Lacivertliler'in ise sezon sonu için şampiyonluk belgeseli hazırladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin ligdeki son maçında Eskişehirspor'a yenilerek en yakın takipçisi ve ezeli rakibi Galatasaray'la olan puan farkının 7'ye inmesizirve yarışını iyice ısıttı.

Futbol kamuoyunda Cimbom'un rakibine yetişebileceği şeklinde yorumlar yapılmaya başladı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in böyle bir endişesi bulunmuyor. Gerek yönetim kanadı gerek teknik heyet gerekse de futbolcular sezon sonunda ipi göğüsleyeceklerine inanıyor.

Fenerbahçe'de ortaya çıkan yeni bir durum ise şampiyonluğa olan inancın ne kadar yüksek olduğunun adeta kanıtı gibi.

Büyük titizlik içinde sürdürülüyor

Nitekim yönetim şimdiden sezon sonu için şampiyonluk belgeseli hazırlatıyor. Sezon öncesinden başlayan çalışmaların bugüne kadar geldiği ve son düdüğe kadar titizlikle sürdürüleceği öğrenildi.

Sezon öncesi hazırlık kampında başlayan belgeselde maçların yanı sıra karşılaşmalar dışında yaşananlar da yer alacak. Fenerbahçe'nin bu sezon yaşananları bu şekilde belgeleyeceği kaydedildi.

Dev bir arşiv oluşturuldu

FBTVçalışanları tarafından yürütülen belgesel hazırlıklarında sezonun 19 haftası geride kalırken şimdiden dev bir arşiv oluşturulduğu ve hazırlıkların özenle sürdürüldüğü kaydedildi. Belgeselde maç öncesi, sonrası ve devre arasından görüntüler, idmanlar, maç toplantılarının özel anları, deplasman karşılaşmalarına gidiş dönüşlerde yaşananlar gibi ilgi çekici detaylar yer alacak. Belgeselin DVD formatıyla satışa sunulup sunulmayacağı ise netlik kazanmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!