comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan: "Endişelenmesi gereken..."

06 Şubat 2014, Perşembe 14:49

Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi moraller yerinde. Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen yemek organizasyonunda konuşan Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, hem Sivasspor maçı hem de lig yarışı hakkında iddialı konuştu.

Fenerbahçe'de kaptanlar dümene geçti...

Sarı-lacivertli futbolcular kritik Sivasspor maçı öncesi bir yemek organizasyonunda bir araya geldi.
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen yemekte takım kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin iddialı açıklamalar yaptı.
 
Takım üzerinde kötü bir hava varmış gibi bir ortam oluşturulduğunu ancak bunun doğru olmadığını söyleyen Selçuk, "7 puanlık bir farka sahibiz ve bu fark Spor Toto Süper Lig için önemli. Endişeliymişiz gibi gösteriliyor ancak bizim hiçbir korkumuz yok. İyi bir takımız. Asıl endişelenmesi gereken rakiplerimiz" ifadesini kullandı.
 
Volkan Demirel de takımın havasının çok iyi olduğunu söylerken, zaman zaman puan kaybı yaşanmasının doğal olduğunu ifade etti. Sivasspor maçının zor geçeceğinin bilincinde olduklarını belirten Volkan, maça hazır olduklarını ve iyi bir futbolla 3 puan alacaklarını dile getirdi.
 
Yemekte oyuncuların keyfi ve birbirleriyle olan iletişimi dikkat çekerken, Sivasspor maçında iyi bir sonuç almak için teknik direktör Ersun Yanal'a söz verildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!