comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Sivasspor seferberliği başladı!

06 Şubat 2014, Perşembe 09:36

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde teknik heyet futbolcular galibiyet için kenetlendi.

Lider Fenerbahçe'de 9 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak Sivasspor maçına dönüm noktası gözü ile bakılıyor.

Geçtiğimiz hafta Eskişehir'de yaşanan mağlubiyet sonrası, tekrar çıkışa geçmeyi hedefleyen Sarı-Lacivertli takımdayönetim, teknik heyet ve futbolcu grubu, motivasyon toplantıları gerçekleştiriyor.

Geçen hafta Eskişehir deplasmanında yenilerek en yakın takipçisi G.Saray'la puan farkını 7'ye indiren Fenerbahçe'de Sivasspor maçıöncesi adeta alarm verildi. Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası soyunma odasında oyuncularını teselli eden Teknik Direktör Ersun Yanal, hafta başından bu yana motivasyon turlarına devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının, öğrencileri ile yaptığı toplantılarda Sivasspor karşılaşmasının şampiyonluk yürüyüşleri için en kritik virajlarından biri olduğu konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını oyuncularına hatırlatan Yanal'ın Sivasspor'un etkili vezayıf yönlerini de video analizleri ile anlattığı bildirildi.

Deneyimli hocanın takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in yanı sıra Musa Sow'la da bire bir görüştüğü dile getirildi. Yanal'ın, sakatlıkları bulunan Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun yokluğunda takımın Senegalli forvete daha çok ihtiyacı olduğunu söylediği belirtildi.

Sarı-Lacivertli futbolcuların ise Sivas yolculuğu öncesi yine bir motivasyon yemeği düzenleyerek zorlu karşılaşmaya kenetlenerek çıkmak istedikleri kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin de takıma destek vermek içinharekete geçtiği, tam kadro Sivas'a gitme kararı aldıkları ifade edildi. Özellikle uzun zamandırSarı-Lacivertli ekibi deplasman maçlarında yalnız bırakan Başkan Aziz Yıldırım'ın, Sivas'a giderek, teknik heyete ve oyunculara, "Sahipsiz ve yalnız değilsiniz." mesajını vermesi bekleniyor.

Baroni, Holmen'in formasını kapacak

Fenerbahçe, Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken sakat futbolculardan müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Önceki gün Alper Potuk ile Emenike, takımla birlikte kuvvetçalışmasına katılırken bir başka sakat oyuncu Cristian Baroni'nin ise oynayacak duruma geldiği bildirildi. Kasığındaki sakatlığı geçen Sambacı'nın Sivasspor karşısında ilk 11'dekiyerini alacağı kaydedildi. Baroni'nin, Eskişehir deplasmanında vasatı aşamayan Samuel Holmen'in yerine forma giymesi bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!