comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım ve Salih sözleşti!

06 Şubat 2014, Perşembe 09:34

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında transfer dedikoduları çıkan Salih Uçan'a "Seni kim isterse istesin vermeyeceğim. Ne Roma'ya ne de Milan'a satmam" dedi.

Samandıra'ya önceki gün çıkarma yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan genç Salih'e motivasyon konuşması geldi.

Takımda ilk 11'e girmekte zorlanan vehakkında transfer dedikoduları çıkan Salih Uçan ile Samandıra'da teke tek bir görüşme yapan Aziz Yıldırım, futbolcusunun ne kadar özel olduğunu hissettirdi.

Başkan Yıldırım, genç yıldıza"Sen bizim geleceğimizsin. Seni kim isterse istesin vermeyeceğim. Ne Roma'ya ne de Milan'a satmam. Dünya devi bile gelse vermeyeceğim. Sen Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edeceksin.

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimleri arasına gireceksin. Sen hiçbir şeyi kafana takma. Sadece çalış, çalış ve çalış" diyerek oyuncusuna moral verdi.

SALİH: "SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN BAŞKANIM"

Aziz Yıldırım'ın busözleri karşısında çok duygulanan ve mutlu olan Salih Uçan, "Başkanım siz hiç merak etmeyin. Çok çalışıp bu formaya layık olacağım. Uzun yıllar bu kulüpte kalıp formamı terimin son damlasına kadar ıslatmak istiyorum. Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda da verilen her karara saygılıyım" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!