comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow yine sakatlandı!

07 Eylül 2012, Cuma 12:00

Fenerbahçe'de sakatlıklar bitmiyor.. Krasiç, Volkan, Serdar ve Egemen'den sonra Moussa Sow da milli takımda sakatlandı...

Afrika Kupası play-off karşılaşmaları için ülkesine giden Moussa Sow, yaşadığı sakatlık sonrasında İstanbul'a dönme kararı aldı.

Senegal Milli Takımı'nda sakatlanan Moussa Sow'un cuma günü İstanbul'a döneceği ve tedavisine burada devam edeceği bildirildi.

Adalesindeki çekme nedeniyle ağrıları olduğu ifade edilen Sow'un milli takımdan çıkarıldığı, İstanbul'a dönerek tedavi ve çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.

AFRİKA'DA HEYECAN BAŞLIYOR
Afrika Kupası heyecanı play-off karşılaşmaları ile başlıyor. Elemelerin tamamlanmasının ardından 20 Ocak'ta başlayacak olan turnuva, 10 Şubat'ta son bulacak. Sık sık eleştirilen Afrika Kupası tartışmaları da artık azalacak. 4 yılda bir düzenlenecek olan Afrika Kupası, takımları her yıl sıkıntıya sokmayacak

Cumartesi günü Emmanuel Eboue'nin ekibi Fildişi Sahili ile Moussa Sow'un takımı Senegal kozlarını paylaşacak. Ülkemiz futbolunu yakından ilgilendiren bu zorlu mücadele rövanş sonunda bir tarafı gruplara yollayacak; diğer taraf ise İstanbul'da kalacak.

Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası'na katılması sonucu darbe alacak olan iki ekip Trabzonspor ve Orduspor! Kadrosunda Sol Bamba ve Didier Zokora'yı bulunduran bordo-mavililer, Fildişi'nin grublara kalması halinde iki önemli oyuncusunu kaybedecek. Bir diğer Karadeniz temsilcisi Orduspor ise yaklaşık 1 ay boyunca Jean-Jacques Gosso'dan faydalanamayacak.

Kasımpaşa golcü oyuncusu Kalu Uche ile kısa bir süre vedalaşacak olurken, Galatasaray Nordin Amrabat'a; Bursaspor da Michael Basser ile ayrı düşecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!