comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cristian Sivasspor maçında sahada

05 Şubat 2014, Çarşamba 14:36

Süper Lig'de Eskişehirspor'a karşı alınan beraberlik sonrası, Ersun Yanal mutlak 3 puan hesapları arıyor.

Eskişehir deplasmanında yara alan Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına temkinli hazırlanıyor.

Ligdeki puan farkı avantajını korumak isteyen Sarı-Lacivertli takımda Emenike, Webo ve Alper Potuk'un eksikliğinde sistem zorunlu olarak değişecek.

Sahaya 3 forveti birden sürmeyi alışkanlık haline getiren, takımın skora ihtiyacı olduğunda bu sayıyı dörtleyen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Sivasspor deplasmanında bu lüksü olmayacak. Forvet eksikliğinde Sow ve Kuyt gol umudu olacak, hem Meıreles hem de Cristıan bir arada oynayacak. Maç eksiğini de artık kapatan Emre, Mehmet Topal ve Meireles ile birlikte orta sahanın yükünü alacak. Cristian ise Sow ve Kuyt'a servis yapacak pozisyonda oynayacak.

ALPER POTUK VE HOLMEN YEDEK BEKLEYECEK

Tedavisi süren Alper Potuk'un Perşembe günü takımla birlikte ilk kez antrenmana katılacağı ve hafta sonuna kadar son durumuna bakılacağı öğrenilirken, yetenekli oyuncunun yine de riske edilmeyeceği ve yedek olarak soyunacağı öngörülüyor. Eskişehir maçında çok koşmasına rağmen verimsiz kalan Holmen'in ise formayı yeniden Cristian'a kaptıracak ve sakat oyuncular nedeniyle yabancı kontenjanı rahatlığı bulunduğu için yedek kulübesinde kalacak.

MUHTEMEL 11

Volkan, Gökhan-Alves-Egemen-Caner, Meireles-Mehmet Topal-Emre, Kuyt - Cristian, Sow

Yedekler: Mert, Bekir, H.Ali, Selçuk, Holmen, Alper, Salih


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!