comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım moral verecek

05 Şubat 2014, Çarşamba 09:36

F.Bahçe Başkanı, Eskişehir'deki puan kaybının ardından önlem için direksiyona geçiyor. Yıldırım, pazar günkü zorlu maçta takımına sahip çıkıp, moral verecek.

Eskişehirspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Bursaspor maçlarından sonra rüzgârın yönü değişti, iki farklı algı oluştu.

1- F.Bahçe, bu sezon deplasmanda çok zorlanıyor, maç kazanamıyor, fikstürü zor. Elazığ maçına kadar olan 5 haftalık zorlu periyotta rakipleriyle arasındaki bu puan farkını koruyamaz.
2- G.Saray, Bursa maçındaki futbolunu bundan sonraki haftalarda eğer oynamaya devam ederse aradaki puan farkını kapatır.

Emenike, Pierre Webo ve Alper'in sakatlıklarına karşılık transfer yapılmazken, G.Saray'ın ara transfer rekoru kırması da bu algıyı güçlendirdi. "Şampiyonluk kaçar mı?" şüphesi üzerine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, duygu yönetimi konusundaki becerisini ön plana çıkarıp, 2 aşamalı eylem planını hayata geçirdi.

HEM TAKIMA HEM RAKİPLERE

1 - F.Bahçe Dergisi'ndeki yazısını planlanandan daha önce resmi siteden kamuoyuna duyurdu. Normalde 2-3 gün daha geç yayınlanacak yazıda Eskişehir maçı, "Yol kazası" olarak nitelendi ve takıma olan güven duygusuna vurgu yapıldı.

2 - Genel Sekreter Mahmut Uslu da Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin tam kadro Sivas'a gideceğini açıkladı.

BAŞKANSIZ MAÇTA KAYIP 9 PUAN

Yıldırım, bu iki kritik hamlesiyle Eskişehir'deki puan kaybı sonrası direkt önlem aldı. Direksiyona geçip, takıma "Sahipsiz ve yalnız değilsiniz, sonuna kadar sizinleyim" mesajı verdi. F.Bahçe Başkanı, Sivas'ta da takıma moral verecek. Yıldırım'ın gitmediği Konya, Karabük ve Eskişehir'de ise F.Bahçe 9 puan kaybetti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!