comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de hedef galibiyet! Telafisi yok...

05 Şubat 2014, Çarşamba 08:36

Şampiyonluk yolunda önlerinde 15 final maçı olduğuna değinen Ersun Yanal, oyuncularına hedef olarak galibiyetleri gösterdi. Telafisi olmayan haftalara girildiğini dile getiren başarılı teknik adam, oyun ve görselliği ikinci plana attı

Fenerbahçe Teknik Direktörü ErsunYanal, şampiyonluk stratejisinde iyi futbol ve görselliğin ikinci planda olmasını istedi, sadece kazanmaya odaklanmalarını belirtti.

Sezonbaşındaki hedefini, “Şampiyonluk, iyi futbol ve 100 gol” olarak belirleyen ve bunu oyuncularına aktaran sarı-lacivertlilerin teknik patronu, ikinciyarının başlamasıyla birlikte stratejisini değiştirdi, her şeyi galibiyet üzerine kurdu. Geriye kalan 15 maçta, iyi futbol ya da farklı sonuçlardançok, takımın kazanması ve kayıpsız yoluna devam etmesini amaçlayan Yanal, artık kalan maçların çok zor geçeceğinin farkında...

3 ya da 4 farklıbiten bazı maçlardan sonra bile tatmin olmayan Ersun hoca, öğrencileriyle yaptığı konuşmada, artık telafisi mümkün olmayan haftalara girildiğininaltını çizdi. Deneyimli teknik adam, oyuncularına artık önemli olanın kazanmak olduğunu futbolcularının beynine kazırken, 15 final karşılaşmasıoynayacaklarına da dikkat çekti.

Sarı-lacivertlilerin özellikle maç takvimi de, teknik heyetin gözünü korkutuyor. Eskişehir maçından sonra bu hafta Sivas deplasmanına çıkacaksarı-lacivertliler, bunun ardından da Kasımpaşa ile oynayacak. Eskişehir maçından ders alan Fenerbahçe'nin kurmayları, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile de deplasmanda karşılaşacaklarını düşünerek, bu maçlara puan farkınıkoruyarak gitmek istiyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!