comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Meireles: "Çok yakında geliyorum"

07 Eylül 2012, Cuma 05:34

Portekizli yıldız, özel işleri için 3 günlük izin isterken Kocaman'dan gelen, “Sana hemen ihtiyacımız var” talebine olumlu yanıt verdi.

Fenerbahçe yeni transferi Raul Meireles, ilk günden fedakârlık yapmaya başlayınca hocası Aykut Kocaman'ın da gözüne bir kez daha girdi. Sarı-lacivertlilerin 10 milyon Euro karşılığında Chelsea'den transfer ettiği Portekizli oyuncu, F.Bahçe'den 4 sezonda toplam 10 milyon Euro alacak. İmzanın ardından Meireles, özel işleri için hocasından üç gün izin isterken Kocaman ise, buna karşı bir istekle cevap verdi... 29 yaşındaki oyuncudan, Kocaman izin süresini azaltmasını istedi. "Sana ihtiyacım var, bir an önce takıma uyum sağlaman gerekiyor" diyerek Raul Meireless'ten iznini kısa tutmasını talep eden Aykut Kocaman, tam da istediği gibi bir yanıtla karşılaştı.

GERİ ADIM ATTI

Portekizli, "O halde 1 günde işlerimin bir kısmını halledip hemen geliyorum" diyerek 3 günlük izin isteğinden geri adım attı ve hocasını kırmadı.

Sevinsek mi üzülsek mi?
Fenerbahçe, milli takıma giden oyuncuların yokluğunda bir elin parmağını geçmeyecek sayıda isimle antrenman yapıyor. 17 kişiyi milli takımlara gönderen Kanarya son olarak Salih, Recep ve Özgür'ü U21 takımına yollarken teknik heyet ise bu duruma sevinmeli mi üzülmeli mi iki arada bir derede kaldı. Alex ve Cristian dışındaki yabancılar milli takımlarına giderken bu ikilinin idmanlardaki neşesi gözden kaçmıyor.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!