comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte F.Bahçe'nin yeni Semih'i!..

04 Şubat 2014, Salı 09:34

Ersun Yanal'ın transfere karşı çıkıp eldeki kadroyla çözüm bulacağını söylemesinin ardından gözler, Antalya kampında beğenilen 19 yaşındaki genç golcü Semih Ergül'e çevrildi.

Fenerbahçe'de forvet oyuncuları Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun sakatlanması ve minimum 2 hafta 2'sinin de kadroya giremeyecek olması, Ersun Yanal'ın da bu problemi takım içerisinden çözmek istemesi sonrası gözler takıma çevrildi. F.Bahçe taraftarlarının internetteki buluşma noktası olan superFB.com'da yer alan özel haber şuşekilde;

Fenerbahçe'nin ara dönemde Antalya kampında kendisine yer bulan isimlerden olan Semih Ergül, sarı lacivertli takımda en önemli opsiyonlardan biri olarak görünüyor. Fenerbahçe genç takım oyuncularından SemihErgül, 17 maçta 14 gol atarak parladı.

Tekniği, hızı, gücü ve yaşıtlarına göre üstün fiziğiyle dikkat çeken Semih konusunda altyapıdaki hocaları olumlu rapor verirken, Ersun Yanal'ın da Antalya'daki kampta Semih'in gelişiminden memnun olduğu öğrenildi.

SELÇUK YULA'DAN YANAL'A TAVSİYE

Sarı lacivertlilerin efsanevi golcüsü Selçuk Yula'nın da geçtiğimiz dönemlerde övgüyle bahsettiği ve Yanal'a muhakkak şans vermesini söylediği Semih, alt yaş milli takımların formasını da başarıyla terletiyor. U-16 U-17 ve U-18 milli takımlarda forma giyen 19 yaşındaki Semih, çubuklu formaya 2009 yılında Bursa'nın Robert Bosch takımından transfer edildi. A2 takımı hocası Hasan Özdemir'in "Genç Semih 2" diye lakap taktığı Semih Ergül'e, "ağabey"i Semih Şentürk de uğur getirmesi için genç yıldıza kramponlarını hediye etmişti.


 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!