comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe istedi, kulübü vermedi

04 Şubat 2014, Salı 00:07

Forvet hattındaki eksiği gidermek için Nobre'ye talip olan Fenerbahçe tecrübeli forvetle anlaştı ama kulübünün izin vermemesi sorun yarattı.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor deplasmanında 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de forvet hattında Emenike ve Webo'nun yaşadığı sakatlıklar bir transfer ihtiyacı doğurmuştu.

Fenerbahçe kulübünde bu transfer için yetkililendirilen kişiler 2 gün önce Kayserispor'la temasa geçerek Nobre'yi istediğini söyledi. Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma ise bu isteği "İhtiyacım var, vermem" diye yanıtladı.
Bunun üzerine Fenerbahçe kulübü yetkilileri Nobre'yi aradı. Türk vatandaşlığı da bulunan Brezilyalı santrfor "Gelmek isterim" dedi. Hatta bu teklifin ardından kendisinin alınması için ısrarcı oldu. Nobre ardından kulübe gidip Süleyman Hurma'ya ayrılacağını söyledi. Kulüp başkanı Recep Mamur, Süleyman Hurma ve Nobre tesislerde bu transfer hakkında acil bir toplantı yaptı. Mini zirveden çıkan karar takımın zor durumda olmasından sebeple Nobre'nin gönderilemeyeceğiydi.

Nobre buna rağmen ısrarla gitmek istediğini söyledi. Tekrar Fenerbahçe kulübünü aradı. Sarı-lacivertli ekipten gelen yanıt ise "Takımınla tekrar konuş, ikna et" yolunda oldu. Nobre'nin gitmekteki yoğun ısrarı üzerine Süleyman Hurma tecrübeli golcüye  "Sana 1 ay forma giymek yok" dedi. Teknik heyetle de bu konuda görüştü ve medyaya "Nobre sakatlığı nedeniyle 1 ay forma giyemeyecek" açıklaması yaptırıldı. Ama Nobre'nin bir sakatlığı yok. Hurma'nın verdiği ceza nedeniyle takımdan bir süreliğine uzaklaştırılmış oldu.

Haber: Taner Karaman

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!