comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de transfer olacak mı? İşte cevabı!

03 Şubat 2014, Pazartesi 15:35

Fenerbahçe'de forvet bölgesinde yaşanan sakatlık sorunu sonrasında Kayserisporlı Mert Nobre'nin sarı lacivertli takıma döneceği iddiaları asılsız çıktı.

Spor Toto Süper lideri Fenerbahçe'de üst üste yaşanan sakatlıkların ardından çıkantransfer dedikoduları arasında Kayserisporlu Mert Nobre de yer aldı.

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen golcü oyuncu, geçen sezon tekrar çubuklu formayı giymeye çokyaklaşmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Emenike ve Webo'nun sakatlıkları nedeniyle forvet sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe'nin, eski golcüsü Mert Nobre'yiradarına aldığı iddia edildi.

Ancak sarı lacivertli yönetimin Brezilyalı futbolcu için hiçbir girişim yapmadığı ve ara transfer dönemindekadroya takviye yapmayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, geçtiğimiz günlerde takviye olabileceğinin sinyallerini vermiş ancak net bir açıklama yapmamıştı. Transfer döneminin bitimine son 2 gün kala atağa kalkan sarı lacivertli yönetim, görüştüğü oyunculardan olumlu yanıt alamayınca transfer defterini açamadan kapatmış oldu.

Geçen sezon Mersin İdman Yurdu forması giyen 33 yaşındaki Nobre, bu sezon başında transfer olduğu Kayserispor ile ligde 15 maça çıktı ve 1 gol attı.

Kaynak: SuperFB


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!