comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kığılı'dan transfer açıklaması!

02 Şubat 2014, Pazar 18:43

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, sarı lacivertlilerin transfer politikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Emenike ve Webo'nun sakatlıklarının ardından şu anda forvet transferi için kesin bir şey söyleyemeyeceklerini kaydetti.
 
Kiğılı, yaptığı açıklamada, Webo'nun sakatlanmasının ardından transfer yapıp yapmayacaklarıyla ilgili soru üzerine, transferin yarın sona ereceğini belirterek, "Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Kesin bir şey söyleyemiyorum. Transferin bitmesine iki gün var. Bakalım, bilemiyorum. Şu an kesinleşmiş, gerçek bir şey söylemem mümkün değil" diye konuştu.
 
"Futbolun içinde bunlar var"
Abdullah Kiğılı, Eskişehirspor maçında 3 puan kaybettiklerini, ancak deplasmandaki Sivasspor maçını kayıpsız geçeceklerine inandığını söyledi.
Eskişehirspor yenilgisiyle ilgili olarak Kiğılı, "Olacak, futbolun içinde bunlar var. Bir iki haftaya kadar sakat futbolcular takıma döner" şeklinde konuştu.
 
Sivasspor ile deplasmanda oynayacakları maça da değinen Abdullah Kiğılı, "İnşallah Sivasspor maçını kayıpsız atlatırız" ifadesini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!