comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de forvet için 5 aday!..

02 Şubat 2014, Pazar 12:35

Eskişehirspor ile oynanan karşılaşmada Pierre Webo'nun sakatlanarak Emenike'ye katılması Fenerbahçe'de gözlerin yeni forvet transferine çevrilmesine sebep oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor ile Fenerbahçe oynanan karşılaşmada sarı lacivertli ekibin tek kaybı 3 puan olmadı.  Emmanuel Emenike'nin yokluğunda Eskişehirspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Kamerunlu Pierre Webo, 34. dakikada aşil tendonu bölgesinde yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi.  

YERLERİ NASIL DOLDURULACAK?

Emenike, Webo ve Sow üçlüsünden ikisinden sakatlık sebebiyle yoksun olan Fenerbahçe'de gözler şampiyonluk yolunda ivme kaybetmemek için forvet hattının yeniden nasıl çevrileceğine çevrildi.  

superFB.com'un
haberine göre; Geçtiğimiz günlerde nöbetçi golcü Semih Şentürk ile de yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe'de acil bir forvet transferinin yapılması bekleniyor.  

GÖZLER DEMBA BA'DA
 

Fenerbahçe'nin olası transfer hedefleri arasında ise en fazla dikkat çeken isim Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Demba Ba olarak dikkat çekiyor. 
ESKİ AŞK ALEVLENİR Mİ?  

Şampiyonluk koşusunda ivme kaybetmemek için forvet hattına takviye yapılmaması beklenen sarı-lacivertli ekipte olası adaylardan biri de Oscar Cardozo. Yaz transfer sezonunda adeta yılan hikayesine dönen Cardozo transferinde mutlu sona ulaşamayan ve kadrosuna Emenike'yi katan Fenerbahçe'nin mevcut durum sebebiyle ismi Trabzonspor ile de anılan Cardozo'yu gündemine alması bekleniyor. 

YERLİ GOLCÜ SORUNU DA ÇÖZÜLEBİLİR
 

Forvet takviyesi yapması beklenen Fenerbahçe'de adaylardan bir diğeri de Cenk Tosun. İsmi sarı-lacivertli ekip ile sürekli anılan başarılı oyuncunun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti.  Trabzonspor'dan gelen teklif üzerine "Şuan için 3 büyükler dışında herhangi bir kulüpte oynamak istemiyorum" açıklaması sarı-lacivertli ekibin elini güçlendiren unsurlardan biri. 

CEZAYİRLİ İDDİASI!
 

Geride bıraktığımız günlerde Fransız basınında yer alan haberlerde Dinama Dresden takımında forma giyen Mohamed Amine Aoudia'nin Fenerbahçe'nin radarına takıldığı iddia edilmişti.  Kulübü ile sözleşmesi devam eden Cezayirli oyuncu 15 karşılaşmada attığı 6 gol ile dikkatleri üzerine çekmişti. 26 yaşındaki forvet ayrıca 7 kez de milli formayı giyme başarısı gösterdi.

DE JONG GELDİ, CISSEGÖZDEN ÇIKARILDI  

Sarı lacivertli ekibin 5 forvet adayından bir tanesi de Newcastle United forması giyen ve aynı zamanda Moussa Sow'unda milli takımadn arkadaşı olan Papis Cisse.

İngiliz temsilcisinin Luuk DeJong'u kadrosuna katması ile Cisse'nin forma şansı tartışılır hale gelirken maddi şartlarda anlaşılması durumunda Senegalli oyuncunun Kadıköy yolunu tutması muhtemel görünüyor. Cisse, Newcastle United ile Sunderland arasında oynanan son lig maçında da Alan Pardew tarafından 18 kişilik kadroya dahil edilmemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!