comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'yi çıldırtan senaryo!

02 Şubat 2014, Pazar 11:36

Fenerbahçe'de Pierre Webo'nun sakatlığı sonrası gözler Moussa Sow'a çevrildi. Takımın son santraforu da sakatlanırsa ne olacak?

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'den sonra Pierre Webo'nun sakatlığı teknik ekibi ve camiada moralleri bozdu.

Webo için yapılan açıklamada oyuncuda yırtık tespit edildiği ifadeedildi. Kamerunlu futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı açıklanmazken, 1 ay takımla birlikte çalışamayacağı iddia edildi.

YA SOW DA SAKATLANIRSA?

Webo'nun sakatlığından sonra gözler ise Fenerbahçe'de forvet hattına çevrildi. Emenike'nin de yokluğu ile birlikte sarı-lacivertli takımda en büyük felaket senaryosu ise takımın Senegalli golcüsü Moussa Sow'un da olası yaşayabileceği bir sakatlık ve sonrasında yaşanacaklar.

3Şubat'ta sona erecek ara transfer dönemi öncesi Fenerbahçe takıma yeni bir forvet oyuncusu katmaz ise Sow'un sakatlanması durumunda takımda forvet alternatifi olarak tek seçim kanat oyuncusu Dirk Kuyt olacak.

Teknik direktör Ersun Yanal'ınböyle bir durumda 4-5-1/4-3-2-1 taktiğine dönerek daha önce forvet tecrübesi olan Kuyt'tan yararlanmaya çalışacak. Bu durumda Fenerbahçe'nin ideal 11'i şu şekilde olacak; Volkan, Hasan Ali,Alves, Egemen, Gökhan, Meireles, Mehmet Topal, Cristian (Alper), Mehmet Topuz, Caner ve Dirk Kuyt.

A2 TAKIMDAN SEMİH ERGÜL

Fenerbahçe'de forvet için alternatiflerden biri de A2 takımda mücadele eden 18'lik forvet Semih Ergül'ün (14 maç/10 gol) profesyonel takıma çıkarılması ve takımla birlikte maç kafilesinealınması olarak gözüküyor.

Fenerbahçe, Ocak ayında takımın emektar golcüsü Semih Şentürk'ü Antalyaspor'a gönderirken, sezon başı da Miroslav Stoch PAOK'a, Milos Krasic ise Bastia'ya kiralanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!