comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe golcü alacak mı?

02 Şubat 2014, Pazar 09:36

Rıdvan Dilmen: "F.Bahçe Başkanı, transferin bitmesine 48 kala santrfor arayışına başlamıştır. Yıldırım yönetimi Chelsea'yi, şurayı-burayı arıyordur." dedi.

F.Bahçe'de santrfor paniği yaşanıyor. Alper Potuk ve Emenike'nin ardından Pierre Webo da sakatlandı. Kanarya santrforsuz kaldı.

Kamerunlu golcü, 34. dakikada herhangi bir darbe almadan yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi....

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol'da, transfer sinyali verdi. Dilmen, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin yoğun bir mesaiile yarın akşam sona erecek olan transfer dönemine bir golcü yetiştirmeye çalışacağını vurguladı:

BEN DE YAŞADIM BİLİRİM

"Tahmin ediyorum, F.Bahçe Başkanı ve yönetimi, transferin bitmesine 48 kala santrfor arayışına başlamıştır. Toplam 4 tane forvetiniz vardı. Tahminim inşallah doğru değildir tendonu kopmuş olabilir. Ağrıdan değil, üzüntüden ağlıyordu Webo. Darbe yok, adale çekmesi gibi değil. Ben yaşadığım için biliyorum ağrı yapmaz, ayağına taş gelmiş gibi tak diye ses gelir. 5-6 aylık süreçtir. Emenike sağlıklı şekilde birkaç haftada dönse bile artık 4.forveti yok. Aziz Yıldırım ve yönetimi hemen şu anda Chelsea'yi şurayı-burayı arıyorlardır."

DEMBA BA KUR YAPAR MI?

Dilmen'in Chelsea'yi işaret etmesi gündeme Sow'un Senegal Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı Demba Ba'yı getirdi. Chelsea'de forma şansı bulamayan Demba Ba,2-0'lık G.Saray maçını Kadıköy'de izlemiş, ayrıca F.Bahçe formasıyla da antrenman yaparken çektirdiği fotoğrafı twitter adresinden paylaşmıştı. Ba'nın yanı sıra Benficalı Oscar Cardozo da alternatifler arasında. Ancak kurun aşırı yükselmesi nedeniyle F.Bahçe, transfer dönemini pas da geçebilir.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!