comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Chelsea'li oyuncudan F.Bahçe itirafı

01 Şubat 2014, Cumartesi 13:33

Chelsea'nin yıldız futbolcularından Ramires, günün birinde Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıkladı.

Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Ramires, Londra'da geçen yıl "Yılın Kebapçısı" ödülünü alan Efes2'ye gelip alt kattaki gazinosunda felekten bir geceçalıp Türk garson, dansöz, şarkıcı ve müzisyenlerle kaynaştı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GALATASARAY'A GOL ATIP BU GOLÜ FENERBAHÇE'YE ARMAĞAN EDECEĞİM"

26 Şubat İstanbul Arena'da ve 18 Mart'ta Stamford Bridge'de Galatasaray ileoynayacakları maça özel önem veren Ramires, bir arkadaşı, sevgilisi ve annesi ile birlikte geldiğirestoranda saat 22.30'dan sabahın saat 02.30'una kadar eğlendi.

Türk restoranında kolbastı oynayan Ramires, Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza'nın yakın arkadaşı olduğunu da çevresindekilere belirtti. Efes2'de Fenerbahçeli lokanta müdürlerinden Erol Oylum'a ilginç açıklamalar yapan Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza'nın yakın arkadaşı Ramires bir gün Fenerbahçe'de oynayabileceğini söyledi.

Galatasaray taraftarı olduğu için Efes2'nin gazino kısmını GS maçı olduğu günlerde Galatasaray Kulübü olarak kullandıran restoran sahibi Kazım Akkuş ise Ramires'in söylediklerinden memnun kalmadı.

"ORTA SAHA OYUNCUSU OLARAK TÜRKİYE'DEN EMRE BELEZOĞLU'NU ÇOK BEĞENİYORUM"

"Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum" dedi.

Lokantada Don Perignon şampanyası açtırıp karışıkkebap yiyen Ramires, haftalık 100 bin pound kazanıyor ve orta saha futbolcusu olmasına rağmen Chelsea'de attığı gollerle dikkat çekiyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!