comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal ve Kocaman! Uçurum...

28 Ocak 2014, Salı 08:35

Fenerbahçe'de ligde 18 hafta sonunda gösterilen performans ve Ersun Yanal'ın takımı, geçtiğimiz sezon takımın başında olan Aykut Kocaman'ın takımı ile kıyaslanıyor.

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta geride kalırken en yakın ve ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde 10 puan farkla yaşanan liderliğin coşkusu yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin bu yaz takımın başına getirdiği teknik direktör Ersun Yanal ve takımın eski sportif direktörü ve teknik sorumlusu Aykut Kocaman arasındaki farklar da dikkat çekiyor. Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma noktası olan superFB.com'da yer alan haber şu şekilde;

16 PUAN FARK

Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın önderliğinde ligde geçtiğimiz sene 18. haftayı 28 puanla 4. sırada tamamlarken, Yanal'ın takımı 44 puanla lider durumda geçti. İki takımın performansı arasında 16 puanlık fark oluşurken, Fenerbahçe'de yaz döneminde uzun tartışmalar sonucu başkan Aziz Yıldırım'ın ağırlığı ile yapılan Yanal tercihi olumlu bir sonuç verdi.

YANAL VERİLER OLMADAN YAPAMIYOR

Fenerbahçe'de zor bir koltuğa oturan ve kötü başlangıca karşın takımını toparlayan Ersun Yanal'ın Aykut Kocaman'a göre en büyük farkının ise takımı oluştururken büyük bir yüzde ile teknik verilerle davranışı ve kadro seçimini buna göre düzenlemesi.

'KOCAMAN' KRİZLER İLE UĞRAŞTI

Aykut Kocaman'ın F.Bahçe'de saha dışında yaşadığı problemler ve stresli bir dönem geçirmesiyle birlikte takımın unutulma kaptanı Alex de Souza krizi ile de geçirdiği döneme nazaran Ersun Yanal'ın bu sezon sorunsuz bir futbolcu topluluğu ile çalışması tecrübeli teknik direktörün en büyük avantajı olarak gözüküyor.

Fenerbahçeli taraftarlar ise zor bir dönemde takım ile başarılar elde eden unutulmaz futbolcuları ve eski teknik direktörleri Aykut Kocaman'a olan bağlılğını ise devam ettiriyor ve bir gün tekrar kulüpte görev alacağı inancında.

Kaynak: superFB.com


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!