comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'F.Bahçe'nin tek rakibi F.Bahçe'

28 Ocak 2014, Salı 01:38

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'a aldığı 2-1'lik galibiyeti değerlendiren NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Pierre Webo'nun yokluğunu ve Fenerbahçe'nin şansını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'a aldığı 2-1'lik galibiyeti değerlendiren Rıdvan Dilmen, Pierre Webo'nun 18 kişilik kadroya alınmamasının, Ersun Yanal'a ders olduğunu söyledi.

Raul Meireles ve Bruno Alves'in direncini kırmamak adına Yanal'ın böyle bir karar aldığını ifade eden Dilmen, yedek kulübesinde bir forvetin olmayışına vurgu yaparak "Webo olmazsa olmaz" dedi. İşte ünlü yorumcunun sözleri:

"Bugün birçok takımda fazla gol atan 3-4 oyuncusu var Fenerbahçe'nin. Bence doğru karar değil Webo'nun 18'de olmaması. Teknik olarak doğru değildi, ama psikolojik olan yanlış değildi. Ya Alves ya da Meireles oynamayacaktı.

"Alves ve Meireles'in direncini kırmamak için yedek forvetsiz de oynasam kazanabilirim diye düşündü. Bunu ben de düşünebilirdim. Kazasız geçirebileceği maçta da ders alabileceği bir oyun oldu."

"Aman dedi ben Webo'suz bir daha gitmeyeyim diye düşündü Yanal. Webo'ya her zaman ihtiyacınız olacak. Kulübede forvet yok, Semih de gitti. Webo olmazsa olmaz. Buna rağmen bu maçı 3 puanla kapatması Ersun hoca için şans oldu. Fenerbahçe'nin de rakiplerinin puan kaybetmesiyle farkı çift haneli sayılara çıkarma şansı vardı. Bundan sonra Fenerbahçe'nin tek rakibi Fenerbahçe."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!