comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kaptan maç sonu uyardı! "Bize ders oldu..."

27 Ocak 2014, Pazartesi 22:38

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından galibiyet hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, 2-1 kazandıkları Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maça tutuk başladıklarını söyleyen Emre, "Maça biraz rahat başladık. Fakat güzel bir ders oldu. Bazen iyi mücadele ederek ama iyi oynamadan kazanmak farklı bir keyif veriyor. taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kadıköy'deki maçlarda rahat olduklarını söyleyen kaptan Emre Belözoğlu, "Herkes birbirine güveniyor. Özellikle içerde oynadığımız maçlar yenilgi olmaması takımda özgüven havası veriyor. Ama futbolda artık fazla kibire yer yok. Her maça iyi mücadele ve kazanmak adına ne gerekiyorsa yapmalıyız. Bugün gerekli dersleri çıkarmamız gerekn bir maç geçirdik. Ne kadar önde olursak olalım rehavete kapılmamalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Bu sene kazanılacak şampiyonluğun önemli olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bu sene bizim için, başkanımız, taraftarımız, 3-4 senedir buradaki sıkıntıyı çeken insanlar için şampiyonluk çok önemli. İlk yarıdaki Fenerbahçe tekrar geri gelecek" şeklinde konuştu.
 
Uzun süren sakatlığının ardından yeniden sahalara dönen Emre, "Sadece 4 gün takımla idman yaptım. Sağolsun hocam da şans verdi. Hazır değilim, daha zamanım var. Yavaş yavaş takıma girip şampiyonlukta katkı sağlamak istiyorum" sözlerini sarfetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!