comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Taraftarlardan Aziz Yıldırım'a destek var!

27 Ocak 2014, Pazartesi 20:22

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile oynadığı maçta Başkan Aziz Yıldırım'a yoğun destek vardı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sahasında TorkuKonyaspor ile oynadığı maçta Başkan Aziz Yıldırım'a yoğun destek vardı.

Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerini dolduran binlerce Fenerbahçe taraftarı, Yargıtay'ın hapiscezasını onadığı Aziz Yıldırım'a bir kez daha sahip çıktı. Fenerbahçe tribünlerinde "Maltepeli Beşiktaşlılar" imzasıyla Aziz Yıldırım ve ufak kızı Yaz bebeğin fotoğraflarının yer aldığı bir pankart açıldı.

Pankartta "Nemutlu sana YAZ bebek. Böylesine yürekli ve onur bir baban ve milyonlarca Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli abilerin var" ifadeleri yer alıyor.

ADİL YARGILAMA İSTEĞİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Torku Konyaspor maçındatribünlere değişik pankartlar astı.

Özellikle Yargıtay kararlarının ardından ne yapacaklarımerak edilen sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlere astıkları pankartlarla dikkat çekti. Sarı-Lacivertliler, "Adil ve yeniden yargılama istiyoruz","Dik dur eğilme taraftarın seninle", "Paralel devlet istemiyoruz" yazılı pankartlarla yaşanan süreç hakkında görüşlerini dile getirdi.

Buarada taraftarların bir bölümü, başlama vuruşu olmadan önce kısa süreliğine, "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" şeklinde slogan attı.

Anadolu Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, tribünde açtıkları pankartlarla, Yargıtayın şike davasında aldığı cezayı onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı AzizYıldırım'a destek verdi.

Bazılarında Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığıpankartlarda, "Anadolu GFB seninle büyük başkan, haklıyız kazanacağız", "Dik dur eğilme", "Tarih dik duruşları yazıyor, yazacak" şeklinde mesajlarverildi.

Maraton üst tribünde ise "Sen War'san biz de War'ız" yazılı pankart açıldı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!